Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Most nem várják halaszthatatlan feladatok, így bátran engedélyezhet magának egy nyugodtabb napot. Foglalkozzon inkább a belső hangokkal, amelyek próbálják arra figyelmeztetni, ideje lenne lassítani és a céljait felülvizsgálni. Vannak ugyanis olyanok közöttük, amelyek nem megvalósíthatóak, mégis mindig ott motoszkálnak Önben és egyre csak nő amiatt Önben a feszültség, hogy nem kerül hozzájuk közelebb.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Sikerül végre kipihennie magát, így tele energiával kezd neki a napnak. Ez azonban ne arra ösztönözze, hogy újabb feladatokat keres magának, intézze el a legszükségesebbeket és lazítson. Egy kis szellemi felfrissülés például olyan új utakon indíthatja el, amelyeket a rohanó hétköznapokon észre sem vesz, de most még ahhoz is van ereje, hogy a kezdő lépéseket megtegye. Új célok, új kihívások, élmény dús nap.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Keressen olyan kihívásokat, melyek elsősorban szellemi téren követelnek Öntől komolyabb energia befektetést. Fizikailag ugyanis nincs a csúcson, így érdemes kerülni az ilyen jellegű megterhelő feladatokat. Most inkább csak irányítson vagy legyen csendes megfigyelő a háttérben, de ne akarjon kétkezi munkával bizonyítani. Így is elérheti, hogy kellemes fáradtság legyen úrrá Önön, ami fontos Önnek ahhoz, hogy hasznosnak érezze magát.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ha valahol nem látják szívesen, inkább távozzon még időben. Túl őszinte, szókimondó és ezt nem fogadják mindenhol megértéssel. Ha nem kérdezik a véleményét, inkább hallgasson, ha pedig nem ért egyet az eseményekkel, bátran keressen magának olyan környezetet, ahol nem kell feladnia az elveit. Készen áll arra is, hogy új utakon induljon el, így, ha ilyen lehetőséggel találkozik, ne habozzon, merjen kockáztatni.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Le kell zárnia a múltat még akkor is, ha pislákol még Önben a remény, hogy visszafordíthatja a folyamatokat. Ideig-óráig ez működhet, de felesleges azzal ámítania magát, hogy hosszú távon képesek lennének a változtatásra. Túl távol állnak egymástól az elképzeléseik, így csak hatalmas áldozatok árán lennének képesek békét kötni, ez pedig pontosan tudja, hogy nem jelent valódi megoldást. Fogadja el, hogy vége, még akkor is, ha ez fáj.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Tegye félre azokat a feladatokat, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, és inkább fordítsa figyelmét az emberek felé. Új kapcsolatokat építhet fel, ha hajlandó levenni az álarcát olyan környezetben, ahol már ismerik ugyan, de próbált rejtőzködni. Eddig sem érték onnan bántások, ideje egy lépéssel közelebb kerülnie azokhoz az emberekhez, akik kitartottak Ön mellett a nehéz időkben és átsegítették a holtpontokon.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nehezen tudja megőrizni a nyugalmát, talán mindenkinek szívességet tenne azzal, ha inkább félrevonulna. Figyeljen inkább magára, hiszen a feszültség, amely nem hagyja nyugodni, leginkább az Önben lezáratlan kérdésekre adott válasza. Amíg ezeket nem tisztázza, addig ugyan megpróbálhatja magára erőltetni, hogy minden a legnagyobb rendben, de közben éppen önmagát csapja be és sodródik egyre mélyebbre.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ha mindenáron szeretné elmondani a véleményét, próbálja meg legalább szép szavakba csomagolni. Ha úgy szalad ki a száján, ahogy a fejében megfogalmazódott, azzal csak sebeket ejt a másik félen, de meghallgatásra nem talál. Hiszen az éles szavak hatnak inkább bántóan, mint segítőkészen, így érthető, ha ezzel csak azt éri el, hogy még inkább elfordulnak Öntől, pedig csak segíteni akart volna.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne keresse a bűnbakot, inkább a megoldásra törekedjen. Ha ugyanis az energiáit abba öli, hogy ráébredjen, Ön tehet erről a helyzetről, csak még idegesebb lesz és végképp képtelen lesz lezárni az ügyet. Márpedig most az lenne a legfontosabb, hogy mihamarabb továbbléphessen és elfelejthesse ezt a kínos szituációt. Ha túl van az eseten, gondolkodjon el azon, hogyan kerülhetné el a későbbiekben, hogy ugyanebbe a hibába essen.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A feszültség Ön körül elsősorban Önből táplálkozik. Ezért a nyugalma érdekében inkább vonuljon félre és tartson egy olyan napot, amikor megfejti az Önt foglalkoztató kérdéseket. Ha már felteszi magának, akkor a válaszok sem maradnak el, de eddig erre nem volt lehetősége. Mivel a szerettei is látják, hogy a kétségbeesés lassan eltemeti Önt, így nem zavarják abban, hogy végre tisztázza a kétségeit.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Nehezen viseli, ha korlátok közé próbálják szorítani, ezért inkább megpróbál félrevonulni és s saját útját járni. Egyre ügyeljen, a lendületével ne sodorjon el másokat is, hiszen érthető módon nem mindenki ért egyet azzal, amit a fejébe vett. Hiába próbálnák figyelmeztetni, ezt Ön hajlamos lehet félreértelmezni és sebeket ejteni azokon, akik próbálnák megóvni Önt attól, hogy hibázzon. Ha már nem hallgat rájuk, legalább tisztelettel utasítsa vissza őket.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Megpróbálja kihasználni mások jóindulatát és olyan célok érdekében kihasználni őket, amellyel nem értenek egyet. Azért, mert Ön helyesnek vél bizonyos gondolatokat, ezt nem kényszerítheti rá azokra, akik másképp gondolkodnak. Ha nem fogadják kitörő örömmel az elképzeléseit, akkor induljon el egyedül az útján, aztán vagy célba ér és beigazolódik, hogy Önnek volt igaza, vagy el kell fogadnia, hogy rosszak voltak a feltevései.