Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Nehezen szedi rendbe a gondolatait, hajlamos mindennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Még egy kis szóviccet is személyes sértésként él meg, túl érzékeny ahhoz, hogy megértse, ha csak tréfálni szeretnének a környezetében élők. Amíg nem fejti meg a túlzott érzékenység okát, inkább kerülje az embereket, hiszen csak folyamatosan nézeteltéréseket provokál és feszült hangulatot kelt az állandó elégedetlenségével.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Bár nehezen indul a napja, de eldöntötte, igyekszik így is kihozni belőle a legtöbbet. Éppen ezért nem foglalkozik azokkal a hangokkal, akik próbálják meggyőzni arról, hogy a választott út számos buktatót rejt magában, amellyel képtelen lesz megbirkózni. Tudja, ha valamit nagyon akar, akkor nem ismer lehetetlent és ennek szellemében vág bele a teendőibe. Az irigyei ámulva lesik az eredményeket, Ön pedig egyre büszkébb mindarra, amit letett az asztalra.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ossza meg a teendőit azokkal, akik a segítségüket ajánlják. Megkönnyíti a saját helyzetét és így olyan emberekhez kerülhet közelebb, akik önzetlenül vannak Ön mellett. Pozitív kisugárzásának köszönhetően sokan szeretnének részt venni az életében, hiszen a siker szele másokat is megérintett. Könnyen megtalálja a közös hangot azokkal, akik a céljai elérésében támogatni tudják, így nem is maradnak el az eredmények.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Elsősorban szellemi teljesítménye kimagasló, de ha nem kap segítséget, a tettek mezejére lépve sem okoz csalódást önmagának. Mégis próbáljon meg olyan embereket felsorakoztatni maga mellé, akik képesek azonosulni a céljaival és együtt küzdeni a sikerért. Hiszen hiába van tele energiával, egy-egy akadály láttán jogosan kétkedik abban, képes lesz megbirkózni az Önre váró nehézségekkel. A legfontosabb, hogy bízzon magában.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Készítsen napirendet, de ne zsúfolja tele programokkal, feladatokkal. Váratlan események ugyanis lépten-nyomon közbeszólnak, de fontos, hogy legyen mihez visszakanyarodnia, ha ezeket a helyzeteket megoldja. Kell egy kis fegyelem is ahhoz, hogy ne adja fel már az első nehézség láttán, ugyanis szinte folyamatosan olyan érzése támad, hogy csináljon is bármit, nem halad előre, a céljai egyre távolabb kerülnek.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Annyiszor elképzelte már, mit tenne ilyen helyzetben és most, amikor elérkezik a pillanat, teljesen lefagyott. Talán éppen azért, mert úgy vágyott rá, elhitette magával, hogy nincs esélye. Dolgozza fel minél gyorsabban, hogy most mégis itt van, már ne kifogásokat és magyarázatokat keressen, hanem minél bátrabban tegye meg az első lépést. Hiszen bár mint most bebizonyosodott, nem is annyira lehetetlen, de valószínűleg vissza nem térő a lehetőség.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Kerüljön bármilyen helyzetbe is, pillanatok alatt méri fel a lehetőségeket és választja ki azt az utat, amelyet járhatónak vél. Éppen ez a gyorsasága teszi vonzóvá, sorakoznak fel Ön mögé olyanok is, akik eddig csak távolról szemlélték a tevékenységét. Határozottsága azonban ne tűnjön pökhendiségnek, a magabiztossága adjon esélyt a kétkedésnek is. Hiszen lehet, hogy egy-egy tanács még inkább segítheti az előrehaladását.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Egy új téma válik egyre vonzóbbá, de érzi, hogy egyedül nem érdemes elmélyülnie benne, hiszen könnyen tévútra kerülhet. Olvasgasson, és amikor már megvannak az alapok, gondolja át, kivel beszélgethetnének bővebben is róla. A legmeglepőbb felismerés, hogy számos olyan problémájára is választ kap, amelyekről nem gondolta, hogy összefüggésbe hozhatja ezzel a kérdéskörrel. Ismét bebizonyosodik, hogy a széles látókör bizony csak előnyökkel jár.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Vannak gondolatok, amelyek befészkelik magukat az ember fejébe és hiába is próbálná elhessegetni, folyamatosan megzavarják a teendői közben. Iktasson be egy rövidebb szünetet, amikor kicsit elkalandozik és felméri, mi lenne, ha valóban komolyabban is foglalkozna a kérdéssel. Ha végre rendezi így a sorokat, a kötelezettségeivel is gyorsabban halad és végre rátérhet arra is, ami egész nap oly vonzónak tűnt.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne zárkózzon be a kis világába, hiszen ott nem talál válaszokat a kérdéseire. Fontos, hogy találjon olyan embereket, akiknek beszélhet a problémáiról, hiszen így végre kénytelen lesz megfogalmazni, mi is foglalkoztatja. Lehet, már ennyi is elég lesz ahhoz, hogy a válaszokat is megtalálja, de ha kap pár jó tanácsot, még gyorsabban kerülhet ki a gödörből és indulhat el végre a saját, a céljaihoz vezető úton.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Bár próbálja a külvilág zajait elhallgattatni, nem teheti meg, hogy nem beszélget azokkal, akik tanácsért fordulnak Önhöz. Hiszen éppen azok keresik most fel, akik ott álltak Ön mellett nem is olyan régen és igyekeztek kirángatni Önt a gödörből. Bár szeretné feledni azt a helyzetet, most ismét befészkeli az agyába magát a gondolat, vajon akkor és ott tényleg a helyes utat választotta-e. Hessegesse el most a problémáit és segítsen másokon.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Felszínre törnek olyan indulatok, amelyeket eddig sikeresen elnyomott magában, de most már képtelen uralkodni tovább rajtuk. Mielőtt azonban az illetékeseknek szegezné a kérdést, szellőztesse ki a fejét, hiszen úgy nem lehet egy problémát megbeszélni, ha türelmetlen és feszült. Ha valóban a megoldásra törekszik, akkor meg kell hallgatnia a másik felet is és elgondolkodni a hallottakon, nem csak a saját álláspontját hangoztatni.