Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
A nap sikerét elsősorban az jelzi, hogy olyan eredményeket ér el, melyeket már régóta üldözött. Szellemileg frissen ébredt, ezért gyorsan magához ragadja a kezdeményezést és végig kézben is tartja az irányítást. Remek csapatot épít maga köré, akik képesek önállóan dolgozni, így Önre már csak annyi feladat hárul, hogy a folyamatokat összehangolja és elsimítsa a súrlódásokat. Célba érve pedig együtt ünnepelhetnek.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ne várjon kimagasló eredményeket, mert fáradt ahhoz, hogy a komolyabb akadályokat leküzdje. Előkészületeket azonban tehet, így a következő héten már gyorsabban haladhat. Most inkább élvezze, amit csinál, igyekezzen olyan kihívásokat keresni, melyeknél nem kell nehézségekre számítania, így a lendülete sem törik meg. Az elvégzett munka hozza az elégedettséget, ne a sikerektől tegye ezt függővé.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Képes összpontosítani, így a zavaró tényezőket is kizárni, ha egy feladat ezt kívánja meg. Ennek köszönheti, hogy az eredmények sem maradnak el, pedig a környezetében élők sem számítottak rá, nemhogy Ön. Legyen büszke a teljesítményére, hiszen képes volt dacolni a körülményekkel és a feszült légkörben is helytállni. Megérdemli, hogy az esti órákban már a saját kedve szerint alakítsa a programját, ne alkalmazkodjon másokhoz.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Beszéljék meg újra a problémát, ha már szóba került. Talán az azóta szerzett tapasztalatai alapján már másképp vélekedik Ön is a kérdésről. Közelednek az álláspontok, ha nyitott és képes elfogadni más véleményeket, még akár a közös nevezőt is megtalálhatják. Szükség volt erre az időre, hogy kicsit megnyugodhasson és leülepedhessenek az élmények. Végre ismét a munkájára összpontosíthat, így keressen új célokat.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem érti, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe, hiszen igyekezett alaposan átgondolni minden lépését. Most mégis olyan hibákat kell orvosolnia, amelyeket a figyelmetlensége okozott. Talán éppen ez a túlzott összpontosítás okozta azt, hogy nem vette észre, változtak a körülmények. Most már ne bosszankodjon, mielőbb találjon vissza az útjára, hogy még azelőtt célba érkezhessen, hogy elfogyna a lendülete és a lelkesedése.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Amint egy ajánlat izgalmasabbnak tűnik, mint amivel épp foglalkozik, félreteszi a korábbi elhatározását és elindul az új úton. Ha így folytatja, nap végére nem lesznek eredmények, de találkozhat számon kérő pillantásokkal, mivel az adott szavát nem tartja be. Bármennyire is nehezére esik nemet mondania, meg kell tennie, ha nem szeretne megbízhatatlanná válni. Ha úgy egyszerűbb, vonuljon inkább félre, hogy ne legyen másoknak szem előtt.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Próbálná tisztázni a nézeteltérést, de mintha nem értenék, mit is szeretne mondani. Gondolja át, vajon miért értelmezik félre a hallottakat, hogyan kellene érthetőbben megfogalmazni a véleményét. Feltételezi, hogy a másik fél is ugyanolyan tudással, tapasztalattal rendelkezik, mint Ön és ezért talán nem magyaráz kellő részletességgel. Legyen türelmesebb és nyitottabb, hogy egymásra tudjanak hangolódni és meg találni a közös nevezőt.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nem lebeszélni szeretnék, csak felhívni a figyelmét arra, hogy nem kevés buktató vár Önre, ha ezt az utat választja. Hallgassa végig a tanácsokat és gondolja át ismét, valóban felkészült-e a küzdelemre. Ha úgy érzi, a céljai elérésének érdekében mindezt vállalja, onnantól legyen határozott és kövesse a megérzéseit. Ha azonban elbizonytalanodna, halassza el az indulást addig, amíg megerősödhet az elszántsága.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nincs igazán meggyőződve arról, hogy a helyes úton jár. Talán éppen ezért olyan könnyű elterelni a figyelmét és mond minden megkeresésre igent, csak hogy félretehesse a teendőit. Ezzel ugyan átmenetileg kielégítheti a kalandvágyát és önmagára talál, de a valódi megoldást nem ez jelenti. Ha már felismerte, hogy az eddigi célok okafogyottá váltak, bátran forduljon vissza és keressen új kihívásokat, melyek már ismét a sajátjai lehetnek.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Sikerül egy olyan ügy végére pontot tenni, ami már komoly terhet jelentett. Bár nem kellett minden nap foglalkoznia vele, mégis hónapok óta ott motoszkált a gondolataiban, időről időre kézbe vette, alakítgatta, de nem sikerült lezárnia. Most azonban vett egy utolsó lendületet és addig nem nyugodott, amíg maga mögött nem tudhatta. Ez egy igazi lecke volt az Ön számára, hogy nem szabad ennyit halogatnia még azokat a kérdéseket sem, melyek nem állnak közel Önhöz.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ne nagy ugrásokban, apró lépésekben gondolkodjon. Legyenek olyan céljai, melyeket nem takarnak el akadályok, így haladhat feléjük határozottan. Fáradt, de főleg szellemileg kimerült, így nehezen tudja meggyőzni magát, hogy harcoljon. A sikerek adnak Önnek erőt ahhoz, hogy képes legyen talpon maradni egyáltalán. Amint módja van, szabaduljon ki a négy fal közül és keressen olyan programot, ahol kikapcsolódhat.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Eddig halogatta ezt a feladatot, de most úgy érzi, minden körülmény adott, hogy végre ne csak foglalkozzon vele, de élvezze is azt. Tele van lelkesedéssel és olyan ötletekkel, melyekkel meglepi a környezetében élőket. Ne befolyásolja, hogy emiatt magára hagyják, tartsa magát az elképzeléséhez, hogy addig nem nyugszik, amíg pontot nem tesz az ügy végére. Méltó befejezése ez a heti taposómalomnak.