Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Kipihenten ébred, nyugalmat áraszt magából. Ennek köszönheti elsősorban, hogy könnyedén talál segítséget, ha elakad. Ne engedje, hogy a környezetében uralkodó feszült hangulat ennek véget vessen, legyen Ön a húzó erő, aki átsegíti az embereket a holtponton. Olyan eredményeket mutat fel, melyek elismerésre méltóak, különösen így, hogy sok kétkedő próbálta akadályozni az előrelépésben, de Ön kitartott az elképzelései mellett.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Bár feszült Ön körül a légkör és igyekszik mindenki a saját érdekeit előtérbe helyezni, Ön képes lesz hidat építeni az emberek közé. Keresi azokat a pontokat, amelyek mentén az eltérő elképzeléseket mégis össze tudja simítani, így végül mindenki kap és észre sem véve ad. Ahogy haladnak előre, úgy csiszolódnak egyre inkább össze a célok, hogy végül mindannyian elérjék a kívánt eredményeket és sikeresen zárják a napot.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Egy olyan ügy végére tehet most pontot, mely jó ideje hátráltatja Önt. Tudta, hogy addig képtelen lesz továbblépni, amíg le nem zárja, de mégsem volt meg Önben az a lendület, amely elindította volna a megfelelő úton. Most azonban segítséget kap, ráadásul egy olyan embertől, akiről nem is feltételezte, hogy nyomon követi a harcát. Élve a lehetőséggel és feltöltekezve a meglepetés okozta energiákkal könnyedén veszi az akadályokat.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Gyülekeznek a viharfelhők, de most még van esélye megakadályozni, hogy kitörjön a háború. Emiatt ugyan félre kell tennie a saját érdekeit, de azt is tudja, hosszú távon többet veszít, ha most szabad utat engednek a feszültségnek. Addig nem nyugszik, míg le nem ülteti a szemben álló feleket és nem beszélik át alaposan a problémát. Ha már megtalálták a gyökerét, nyert ügye van, hiszen onnan kiindulva végül a megoldásra is rálelnek.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Bár megkérdezik a véleményét, nincsenek felkészülve arra, hogy ezt Ön abban a stílusban el is mondja, ahogyan általában fogalmazni szokott, könyörtelenül tisztán, minden csomagolás nélkül. Legyen megértő és türelmes, hiszen szavai mély sebeket ejtenek. Időt kell adnia a másik félnek, hogy feldolgozza a hallottakat. Ne magyarázkodjon, hiszen azzal azt a benyomást ébresztheti, hogy még Ön sem biztos mindabban, amit kimondott.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Bár számtalan akadály vár leküzdésre ahhoz, hogy a céljaihoz közelebb kerüljön, most ez nemhogy elbizonytalanítaná, csak még inkább megerősíti abban, hogy a helyes úton jár. Elfogadja, hogy semmit nem érhet el egyszerűen, harcolnia kell azért, hogy az eredmények jöjjenek. Ha felajánlják a segítségüket a környezetében élők, fogadja el, ne keressen benne hátsó szándékot, bár valóban sokat kellett csalódnia az elmúlt időben, talán most ennek is vége.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Bár határozott, mégsem ronthat ajtóstól a házba. Érvekkel kell meggyőznie a kétkedőket, ha segítségre is számít tőlük, hiába próbálna ugyanis elindulni az úton bízva abban, hogy csatlakoznak Önhöz, most annyira megfoghatatlan célokért küzd, melyek nem állítják Ön mellé az embereket. Ne keseredjen el azonban, ha mégis egyedül kell harcolnia, hiszen az elszántságának és kitartásának köszönhetően végül learathatja a babérokat.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Bár nem talál szövetségeseket, de ellenségekre sem kell számítani. Egyedül marad az elképzeléseivel, de legalább nem gördítenek akadályokat az útjába. Merjen elindulni, hiszen pontosan tudja, mit szeretne elérni, és az elszántságának köszönhetően az eredmények is jönni fognak. Összpontosítson, és ne veszítse szem elől a céljait, hiszen ezek olyan mankók, amikre biztosan támaszkodhat és megalapozzák a sikert.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Igyekszik kerülni az embereket, mert érzi, hogy most nem igazán jó társaság. Fáradt és feszült, így nehezen fogadja, ha ellenállásba ütközik, mások problémájával képtelen azonosulni. Keressen olyan feladatokat, amelyek magyarázatul szolgálhatnak a viselkedésére, így nem is kell komolyabban indokolnia, miért ennyire visszahúzódó és elkerülheti a felesleges szócsatákat, ami csak tovább rontana a hangulatán.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Első lépésként önmagában kell tisztáznia a kérdést, csak utána oszthatja ezt meg a környezetében élőkkel. Nem várhat tőlük segítséget, hiszen bármit is javasolnának, az nem Önből fakadna. Vonuljon félre és igyekezzen minden zavaró tényezőt kizárni, hogy valóban elmerülhessen a gondolataiba. Nehezen találja meg az utat, de ez nem meglepő, hiszen ez egy olyan döntés, amely hosszú távon is hatással lesz az életére.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Nem kell olyan akadályokkal megküzdenie, melyekre ne lenne képes, bár mikor szembesül velük, ebben nem biztos. Ne a menekülő utat keresse, hanem bízzon önmagában és a megoldás felkutatása legyen a célja. Ha nem úgy gondol a kérdésre, mint egy bonyolult, megoldhatatlan ügy, hanem kihívásnak tekinti, sokkal gyorsabban célba érhet, mint azt az elinduláskor gondolta. Kitartás és önbizalom, ezek a szavak járjanak a fejében.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nem érzi igazán kiegyensúlyozottnak magát, így nem meglepő, ha kerüli az embereket. Mégis keressen valakit, akivel megbeszélheti az Önt foglalkoztató problémákat, mert egyedül képtelen lesz átlendülni a holtponton. Ha már látja a fényt, az utat is könnyebben megleli. A megkönnyebbülés energiákkal is feltölti, lendületet ad ahhoz, hogy azonnal a tettek mezejére lépjen. Ne feledkezzen meg azonban a kötelezettségeiről sem.