Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ideje lassítani, a nagy rohanás nem fog eredményre vezetni, ha egyre fáradtabb lesz csak. Észre sem veszi már, mikor hibázik, pedig próbálják erre felhívni a figyelmét. Ne keressen hátsó szándékot az aggódó szavak mögött. Valahol érthető a bizalmatlansága, hiszen számos csalódás érte az elmúlt napokban és éppen azon emberektől, akik közel álltak Önhöz, de a tisztulási folyamat lezajlódott, így már biztonságban van.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Azt hitte, a múltban elkövetett hibája miatt már vezekelt. Most azonban ismét szembesülnie kell a következményével és már nincs energiája védekezni. Meg nem történté nem teheti az eseményeket, eddig próbált magyarázattal szolgálni, de mostanra világossá vált, ez nem segít. Adjon időt a környezetében élőknek, hogy feldolgozhassák, megbékéljenek a helyzettel, amin már nem lehet változtatni, bármennyire is szeretne.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ellenállásba ütközik, érdemes lenne elgondolkodnia azon, vajon miért is nem kívánnak Önnel tartani. Az érvek, amelyek elhangzanak, nem is állnak olyan távol a valóságtól, egykoron Ön is szembesült azokkal. De Önnek volt lehetősége mindent alaposan mérlegelni és így meghozni a döntését. Sorakoztassa fel azokat a tényeket, amelyekkel egykoron Ön is meggyőzte magát arról, hogy ez az út járható lesz.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tele van kétséggel, de úgy érzi, mástól nem kaphat megerősítést. Vonuljon félre és induljon el a választott útján még akkor is, ha most nem tud túl gyorsan haladni. Meg kell tapasztalnia, hogy lehetséges mindaz, amit elképzelt, de ezt csak úgy érheti el, ha a tettek mezejére lép. Az akadályok ugyan megrettentik, de nem is kell azonnal megbirkózni velük, egyelőre kikerülve azokat is jöhetnek az eredmények, amelyekre szüksége van.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ne arra gondoljon, amit nem csinált meg, hanem a sikereket vegye számba. Ha helyreállítja az önbizalmát, már tele energiával kezdhet neki a terveknek, melyeket erre a napra állított össze. Nem is hitte volna, hogy ilyen gyorsan halad majd, hiszen induláskor még hiányzott Önből a lelkesedés és az energia. De amint rendezte a sorokat a fejében, máris színessé vált a világ és a célok is elérhető közelségbe kerültek.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Fáradt, ilyenkor nem érdemes egyszerre több feladattal is foglalkozni. Most ugyanis elég egy apró figyelmetlenség, hogy annak komolyabb következményei legyenek. Ami máskor könnyedén sikerül, most szinte biztosan elronthatja, ha szétszórt, türelmetlen. Érje be kevesebb eredménnyel, de azt úgy tudja megvalósítani, hogy közben nem bánt meg másokat és Ön is megússza épségben, baleset nélkül.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ha már eddig ott lapultak a fiók mélyén, akkor hagyja még egy kicsit ott az elintézetlen ügyeket. A szerettei szeretnék Önnel tölteni a napot minden kötöttség nélkül. Önre is ráférne a kikapcsolódás, így bátran engedjen a többség akaratának. Remek programok és persze az együttlét olyan energiákkal tölti fel, melyekből meríthet még hetek múlva is. A pihenés nem bűn, még ha ezt így is éli meg egészen addig, amíg nem képes teljesen ellazulni.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Amíg bízik önmagában, nincs az az akadály, ami útját állhatná. Erre gondoljon most is, amikor egy váratlan akadály bukkan fel. Készen áll arra, hogy megbirkózzon vele, hiszen pontosan tudja, mit szeretne elérni és ezért eddig mekkora áldozatot hozott. Lassan azonban érzi a fáradtságot is, de most még ez is csak arra ösztönzi, hogy minél gyorsabban haladjon. Nem szeretne ilyen közel a végállomáshoz megtorpanni.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ez a nap szóljon most csak Önről. Ne azzal foglalkozzon, mit várnak el, hanem tegye azt, ami Önnek lehet hasznos, kellemes. Bátran vonuljon félre, ha a gondolataiba szeretne elmerülni, de ha aktív kikapcsolódásra vágyik, szeretne a társaság középpontja lenni, szervezze ennek megfelelően a programot. Ki más is tarthatná fontosnak az Ön érdekeit, ha nem Ön, ezért ne is engedje, hogy mások befolyásolják a döntéseit.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne keressen komoly kihívásokat, küzdjön meg azokkal, amelyek az útjába sodródnak. Ezek is lehetnek izgalmasak, csak azon múlik, Ön hogyan áll hozzájuk. Ha kötelezettségnek érzi a feladatokat, akkor valóban unalmas, feszült nap vár Önre. Ha azonban megtalálja a szépséget abban, amit csinál, színesebbé válik minden Ön körül és képes lesz elvarázsolódni már csak a gondolataitól is. Ne feledje, az Ön döntésén múlik minden.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ne engedje, hogy kihasználják, tudjon nemet mondani. Önnek is szüksége van pihenésre, kikapcsolódásra, de legfőképpen arra, hogy csak saját magával foglalkozzon. A szűkebb környezetében is akad sajnos olyan személy, aki szeret visszaélni azzal, hogy nehezen tudja visszautasítani a felkéréseket még akkor is, ha ez meghaladja az energiáját. Legyen annyira fontos saját magának, hogy megfeledkezik mindenki másról.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nyugalomra lenne szüksége, de a környezetében tombol a feszültség. Próbáljon békét teremteni, de ha ez nem sikerül, bátran vonuljon félre. Nem Önnek kell alkalmazkodnia másokhoz, néha megengedheti magának, hogy mindenki mást a háttérbe szorít és csak a saját igényeit tartja szem előtt. Ha nem is lesz emiatt népszerű, nem kell emiatt elkeserednie, a lelki békéjét saját magának másképpen is megteremtheti.