Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Kissé szétszórt, így ne keressen komolyabb kihívásokat jelentő feladatokat. Nehezen összpontosít, ezért könnyen hibázhat, ha új utakra tévedne. Maradjon meg a rutin munkálatoknál, ahol egy kis figyelemkiesés még nem okoz végzetes eltévedést. Így is fel tud mutatni olyan eredményeket, amelyekkel a környezetében élők elégedettek lehetnek és Önben sem támad olyan érzés, hogy nem csinált semmit.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Mivel tele van kétségekkel, ezért olyan emberekkel vegye körbe magát, akik utat tudnak mutatni. Nem szívesen beszél arról, hogy szem elől tévesztette a céljait, de szüksége van iránymutatásra. Akik jól ismerik, hamar észreveszik, hogy segítségre szorul és némán teszik a dolgukat. Úgy terelgetik, hogy még szinte az Ön számára is észrevehetetlen, de mindenképpen rejtve marad ez a külső szemlélők előtt.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ha csak sodródik az árral, nem üldöz nagy terveket, nem érheti csalódás. Kimerült, ilyenkor hiába is szeretne komoly eredményeket felmutatni, az gyakran elmarad. Már a reggeli órákban felismeri, hogy ez a nap nem az Öné, ezért gyorsan módosít is az elképzelésein. A legfontosabb kötelezettségeit természetesen elvégzi, de utána már engedi, hogy terelgessék, így felelősségvállalás nélkül tevékenykedhet.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne akarjon megfelelni olyan embereknek, akik csak elvárásokat támasztanak Önnel szemben, de segítséget nem nyújtanak, ha ezt kéri tőlük. Ők azok, akik nem foglalkoznának Önnel, ha éppen egy rosszabb időszakban elakadna. Azokra legyen tekintettel, akik már bebizonyították, nem a sikerei miatt tartanak ki Ön mellett, hanem a közös céljaik, esetleg baráti szálak miatt állnak olyan közel egymáshoz.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem az a valódi segítség, ha vakon követik. Hallgasson azokra, akik kritikával illetik a tervét. A buktatókra próbálják felhívni a figyelmét, hiszen ők is fontosnak érzik mindazt, amiért harcol és szeretnék, hogy célba is érjen. Bizonyos folyamatok még Önnek ismeretlenek, így a tapasztaltabbakat érdemes követnie. Bebizonyították Önnek, hogy méltóak a bizalmára, így most se kételkedjen bennük.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
A kevesebb most több lehet. Hiányzik Önből a lendület, nincs tele sikervággyal. Így bár kap vonzónak tűnő ajánlatokat, az akadályok könnyen meghátrálásra késztethetik. Vállaljon inkább ezért kevesebbet, de azokat vigye végig akkor is, ha már fáradt. Ilyenkor gondoljon arra, hogy éppen a megbízhatósága miatt választották Önt, nem okozhat csalódást azzal, hogy bár elkezdi, de utána feladja.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Az alapos tervezés egyúttal a megfelelő kísérők kiválasztását is jelenti. Éppen ezért, már indulás előtt gondolja át, kikre szeretne támaszkodni. Ne azokat válassza, akikről tudja, hogy hűen követik, sokkal inkább a kritikusait, akikben azonban megbízik. Ők azok, akik figyelmeztetik, ha letérne a helyes útról, de támogatják feltétel nélkül, amikor a jó irányba halad. Az ő tapasztalataik az Ön tudásával biztosítják a sikert.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Alaposan átgondolta és még mindig úgy érzi, a véleménye helyes. Ne hallgasson erről attól tartva, hogy emiatt ellenségeket szerezne. Mondja el megfelelő érvekkel alátámasztva, miért is nem tud egyetérteni a korábban elhangzottakkal. Ha türelmes és higgadt, képes lesz úgy megfogalmazni a mondandóját, hogy abból a másik fél is megérti, nem ártó szándékkal közeledik felé, hanem segíteni szeretné az útján.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Mivel a rövidtávú terveinek hosszabb távon is hatása lesz, így alaposan át kell gondolnia, kivel osztja ezt meg. Nem szívesen tárulkozna ki olyanok előtt, akik visszaélhetnek a hallottakkal. Egyszerű ötletek, könnyen kivitelezhetőek, ezért rossz kezekbe jutva akár meg is előzhetnék Önt. Ha tehetné, egyedül vágna bele, de már most látja, hogy vannak olyan akadályok, amelyek az Ön számára leküzdhetetlenek.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Szellemileg friss, ezért hajlamos lehet több feladatot is elvállalni, mint amennyit meg is tud valósítani. Fizikailag ugyanis nincs kimagasló formában, hamar jön a fáradtság. Keressen maga köré olyan embereket, akik ilyenkor átsegíthetik a holtponton és nem engedik, hogy az akadályok láttán megfutamodjon. Legyenek ezek a segítők olyanok, akikre támaszkodhat, akár egy-egy folyamatot át is vesznek Öntől.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ne csak a hangos sikerek jelentsék egy nap eredményességét. Ha kevesebbet vállal, de azt becsülettel elvégzi, majd utána önmagára figyel, az még nem feltétlenül értéktelen idő. Ha egy kicsit lazít, észreveszi az Önt körülvevő szépséget és így feltölti az energiaraktárait, befektet a jövőbe. Hiszen kipihenten sokkal nagyobb lendülettel folytathatja majd a hetet. Ez pedig a későbbiekben még kifizetődik.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Bár nem így tervezte, de mégis az Ön kezébe kerül az irányítás. Ön csak becsatlakozott az ügy mellé, de hamar világossá válik, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik, a felmerülő problémákra van megoldása. Fogadja el a felkérést, hogy végül a folyamatokat átvegye és így segítse elő a minél sikeresebb kivitelezést. Ettől még nem csak az Öné lesz a dicsőség, hiszen nem feledkezik meg azokról, akik elkísérték.