Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Igyekezzen letudni a kötelezettségeit, de ha valamelyiket el lehet napolni, bátran tegye meg. Az igazi elégedettséget most ugyanis nem az jelenti, ha eléri a céljait, hanem ha a szerettei boldogságát láthatja. Ennek érdekében tegyen meg mindent, hiszen így teljesen megnyugodhat, és végre hátradőlhet. Figyelje őket csendesen vagy legyen aktív szervezője a programjuknak, bármelyiket is választja, boldogság járja át.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ne magyarázkodjon, hiszen azzal csak tovább bonyolítja a helyzetet. Amíg teheti, hagyja el a helyszínt emelt fővel és majd megbeszélik a problémát, ha mindenki megnyugodott kicsit. Egyelőre dúl Önökben a feszültség, így meg sem hallják egymás szavait, mindenki hajtogatja a vélt vagy valós igazát. Nem jutnak közös álláspontra, hiszen nem is ez a valódi céljuk, a feszültséget kívánják csak valahol levezetni.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Amíg nem fogalmazza meg saját magának a probléma forrását, nem is tudja azt másokkal megbeszélni. Nem várhatja el ugyanis, hogy Ön helyett mondják ki azokat a szavakat, melyek nehezére esnek. Bár valóban a környezetét nem érinti ez annyira mélyen, így könnyebben ítélkezhetnek, de ettől még ugyanúgy kényes a helyzet számukra, ahogyan Önnek is. Ha már megszületett Önben a megoldás, lépjen a tettek mezejére.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Csak akkor lesznek képesek békét kötni, ha tudnak engedni. Nem csak Önnek kell, a másik féllel szemben is jogos az elvárás, de példát mutathat. Közel sem kell akkora áldozatot hoznia, ahogyan azt igyekszik beállítani, ha így tesz, nem is csoda, ha csak ellenérzést vált ki. Mutasson példát, és ha ezt elegánsan, nagyvonalúan teszi, követőkre akad, és végre rendezik a sorokat, hogy ismét egy irányba haladhassanak.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ha már egyszer megszületett Önben a gondolat, hogy meg kell csinálnia, akkor ne halogassa tovább, mert csak gyűlik Önben a feszültség. Tervezze meg a lépéseit és vágjon bele még akkor is, ha nem minden akadályt tudott számba venni. Ahogy halad, úgy lesz egyre lendületesebb és lelkesebb, hiszen közeledik egy olyan cél felé, melyről azt gondolta, még sokat kell várnia arra, hogy elérhesse.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Most inkább tegye félre az érdekeit és úgy nézzen előre, hogy azt veszi számba, kinek lehet a segítségére. Egyedül nem tudna ugyanis irányítani, de ha kap ehhez támogatást, már könnyedén fogja össze a szálakat. Márpedig legegyszerűbben úgy érheti ezt el, ha nem a saját céljait tartja szem előtt, hanem azonosul másokéval. Bár sokan azt gondolják, micsoda önfeláldozás ez a részéről, de Ön tudja a legjobban, hogy másképp nem is cselekedhetett volna.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Tartsa karban a testét és a szellemét is. Az első megvalósításához a lustaságát kell legyőznie, a második közel sem esik annyira nehezére, hiszen kifejezetten élvezettel veti bele magát új témákba, amikből tanulhat. Mégsem elég csak erre összpontosítania, hiszen a későbbi terveit veszélyezteti, ha nem fordít elég figyelmet arra, amit a szervezete üzen Önnek. Márpedig az utóbbi időben számos jelet küldött arról, hogy az egészségére is ügyelnie kellene.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Helyezze a hangsúlyt a kapcsolataira, hiszen az utóbbi időben számos barátját, távolabbi rokonát hanyagolta el. Elég egy telefonhívás, egy érdeklődő kérdés, hogy ismét közel kerülhessenek egymáshoz. Mindez a lelki békéjét segíti megteremteni, hiszen ismét érezheti, hogy nincs egyedül, olyan emberek veszik körbe, akikre bátran számíthat a bajban. Persze ne most zúdítsa rájuk a problémáit, de már a tudat is nyugtatóként szolgál.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Mivel szellemileg friss, érdemes úgy szerveznie a mai napját, hogy ezt kamatoztatni tudja. Vegye kezébe az irányítást, de ez ne jelentse azt, hogy diktatórikus módszerekkel parancsolgat. Sokkal nagyobb kihívás összehangolni az érdekeket, de ez most nem jelenthet Önnek nehézséget. Képes úgy összeállítani a programokat, hogy azon valamennyi szerette élvezettel vegyen részt és élményekkel gazdagodjon.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ahogy közeledik a cél eléréséhez, úgy lesz egyre izgatottabb. Hatalmas lendülettel veti bele magát a munkálatokba, hiszen érzi, hogy már csak egy nagy lélegzetvétel és elégedetten szemlélheti az eredményeket. Nem meglepő azonban, ha a környezetében élők képtelen tartani Önnel a lépést, emiatt ne legyen feszült, hiszen tombol Önben éppen elég energia ahhoz, hogy a végső akadályokkal is megbirkózzon.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Csak a céljai lebegnek a szeme előtt, emiatt észre sem veszi, mekkora feszültséget szül az Ön lendülete. Csak annyit tapasztal, hogy egyedül kell megbirkóznia az akadályokkal, ugyanis bárhova fordul segítségért, kikosarazzák. Törődjön ebbe bele, és ha már elhatározta, ne most adja fel az álmait. Bár lassabban halad így, mint azt tervezte, de még így is végezhet, ha összpontosít és igyekszik elkerülni a hibákat.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne másokon próbálja levezetni a feszültségét, inkább szabaduljon ki a négy fal közül és szellőztesse ki a fejét. A probléma közel sem akkora, mint ahogyan azt Ön ecsetelni próbálja, és ha erre felhívják a figyelmét, csak még idegesebb lesz. Talán csak így igyekszik a középpontba kerülni, de ezzel a módszerrel csak még inkább magára marad. Ha már képes nyugodtan érvelni, ismét szóba hozhatja a témát.