Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Váratlan események zavarják meg a napját, de ennek most nem kifejezetten örül. Pedig kellemes meglepetések várnák, ha tudna lazítani és nem csak azon gondolkodna, mit nem fog tudni elvégezni csak azért, mert nem Ön irányít. Lazítson kicsit, hiszen hiába is akarná görcsösen megváltani a világot, ha ehhez nem kap segítséget, úgysem érhet el eredményeket. Nem kell feltétlenül csak a lábát lógatni, de a szigoron enyhíthet nyugodtan.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Vannak olyan problémák, amelyeket gondosan a szőnyeg alá sepert, de most ismét a felszínre bukkannak. Nem állt még készen arra, hogy foglalkozzon velük, de nem tehet ellene semmit. Nyugodjon meg, mielőtt az illetékesekkel leülne beszélni, hiszen feszülten nem fogják megtalálni azt a megoldást, amely végleg pontot tehet az ügy végére. Gondolja át, mivel lenne elégedett és igyekezzen ezt képviselni.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Pontosan tudja, mit szeretne, de ezt nehezen fogadtatja el a környezetében élőkkel. Olyan emberek veszik körül, akik kétkedve figyelik a tevékenységét és folyamatosan osztják meg Önnel a kritikáikat. Ne hallgasson azokra, akik ezt nem érvekkel támasztják alá, de ha tanácsot kap, fontolja meg, érdemes-e legalább más utakat keresni, ha már a céljait nem akarja megváltoztatni. Rövidtávon nem számíthat eredményekre, de a kitartása meghozza a gyümölcsét.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Próbálja ugyan kerülni a feszült helyzeteket, de vannak olyan beszélgetések, amelyek elől már nincs hova menekülni. Gondolja át, milyen célokat tűzött ki maga elé és ennek mentén próbálja meg irányítani az eseményeket. Ragaszkodjon az elképzeléseihez, de ne másokon átgázolva akarja elérni a terveit. Ha kell, inkább engedjen annyit, ami még nem jelent megalkuvást, de a másik fél számára egyértelmű, hogy készen áll a megállapodásra.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Túl könnyen kitárulkozott és ennek most következményei lesznek. Olyan információk jutnak vissza Önhöz, persze már kissé elferdítve, amelyek Öntől indultak ki. Nem is hitte volna, hogy ezzel egy lavina fog elindulni, amit most már nem tud megállítani. Mennyire lehet, enyhítse a károkat és próbáljon meg a háttérben maradni. A felelősségre vonás elől ugyan nem bújhat el, de legalább húzhatja az időt, amíg a kedélyek lenyugszanak.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ne kapkodjon, inkább tervezze át a napját. Nem várt események ugyanis keresztülhúzzák a számításait és ez arra ösztönzi, hogy mindent azonnal elvégezzen, ahogy kézbe kerül. Ezzel teret ad a hibázásnak, tovább lassítva a folyamatokat. Számos olyan feladat van, melyeket büntetlenül napolhat el, gondolja át, melyek ezek és hagyja a végére. Így, ha már nem érez magában elég erőt, akkor sem kell bosszankodnia.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt Ön eltervezte, még nem dől össze a világ. Éppen ezért ne is bosszankodjon emiatt, inkább engedje ki a kezéből az irányítást és csak sodródjon az eseményekkel. Ezzel megszabadul attól a felelősségtől is, hogy mások sorsát rendeznie kelljen, élvezze a szabadságot. Elkerülheti azokat a hibákat, amelyeket mindig elkövet, ha ideges és nagyon akar valamit.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nehéz Önnel megtalálni a közös hangot, ezért inkább a környezetében élők igyekeznek elkerülni. Nem fogadja el, ha ellent mondanak, a kritikákat meg sem hallja, csak megy a saját feje után. Ne mérgelődjön, hiszen ez az Ön döntése, úgy gondolja, nincs másik járható út. Ha a terei nem valósulnak meg, elsősorban ennek köszönheti, hiszen egyedül képtelen megbirkózni a felmerült akadályokkal, amelyek akár elkerülhetőek is lettek volna.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nincs igazán terve, mégis úgy tesz, mint akire számos elintéznivaló vár. Mindenbe belekezd, de ha jönnek az akadályok, inkább új feladatot keres. Ahogy halad az idő, úgy gyűlnek a félbehagyott kérdések és válik egyre idegesebbé. Mivel egyébként is célok nélkül tevékenykedett, talán tegyen mindent félre és fordítsa figyelmét a szeretteire. Ők azok, akik próbáltak kitartani Ön mellett, bár nem volt egyszerű.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nincs egyedül, de ez csak addig lesz így, amíg nem kezd lázas kapkodásba és veszi kézbe azokat a feladatokat, amelyek igazából nem is lennének olyan fontosak. Nem azért vannak most együtt, hogy dolgozzanak, szerettei szeretnének inkább közös programokat, ahol kikapcsolódhatnak, lazíthatnak. Engedjen a csábításnak, hiszen Ön is tudja, hogy nincsenek halaszthatatlan feladatok, de ezek az órák megismételhetetlenek.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Már annyiszor eljátszott a gondolattal, de eddig nem mert a tettek mezejére lépni. Most sincs meg Önben a bátorság, de megosztotta a terveit egy olyan emberrel, aki viszont arra ösztönzi, induljon el az úton. Hallgasson rá, hiszen biztosítja arról, hogy kitart Ön mellett és már korábban bebizonyította, állja az adott szavát. Ennél jobb alkalom nem lesz, hiszen mások előtt eddig is titkolta az elképzeléseit, nem tenne a későbbiekben sem másképp.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Olyan tervek fogalmazódnak meg Önben, melyek ugyan csak hosszabb távon valósíthatóak meg, mégis szívesen játszadozik el a gondolattal. hogy mégiscsak elindul. Hallgasson azokra, akik türelemre intik, hiszen nincs felkészülve az akadályokra és nem elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon azokkal. Most még csak álmodozzon és gondolja át azt is, kikkel lesz majd érdemes szövetkezni a siker érdekében.