Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
A belső feszültségét addig nem tudja leküzdeni, amíg nem találja meg a gyökerét. Ehhez nyugalomra és időre lesz szüksége. Tudja le mielőbb a kötelezettségeit és utána vonuljon félre. Akár egy kis séta, de a szoba egyik csendes sarka is tökéletes teret ad ahhoz, hogy meghallja azokat a hangokat, melyek segítenek feltérképezni az Önben lezajlódó folyamatokat. Keresse a válaszokat, mert ott vannak Önben azok is.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
A külvilág elől igyekszik eltitkolni mindazt, ami foglalkoztatja. Nem csak a problémákat, de az örömét sem szívesen osztja meg a környezetében élőkkel. Úgy érzi, jár Önnek most egy kis egyedüllét a gondolataiba merülve. Ha ezt nehezményezik, ne támadjon, igyekezzen magyarázatot adni a viselkedésére. Könnyebb elfogadtatnia magát, ha nem durcás kisgyerekként, hanem érett felnőttként érvel.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Be kell tudnia fogadni más véleményeket is, ha szeretne továbblépni. Amíg csak a saját elképzeléseinek ad teret, ugyanazok a problémák merülnek fel újra és újra. Észre sem veszi, hogy egy mókuskerékben őrlődik. A külső szemlélők azonban felismerik ezt és próbálják átlendíteni ezen a holtponton. Ehhez azonban változtatnia kell, amit most nehezen ért meg. Most engedje, hogy irányítsák, az okokat ráér megkeresni a célba érkezés után.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne menjen bele olyan vitákba, melyek elsősorban személyes ellentéten alapulnak és nem a tények vagy szakmai síkon mozognak. Felesleges energiát pazarolni arra, hogy a szembenálló felek között békét teremtsen, amíg ez nem az ő belső elhatározásuk. Hiába is próbálna hidat építeni közéjük, ha képtelenek engedni a béke érdekében. Vonuljon inkább vissza és összpontosítson a feladataira, így kizárhatja a külvilágot a gondolataiból.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Próbáljon meg tárgyilagos maradni, még ha ez nehéz is az adott kérdésben. Ki kell zárnia az érzelmeit, hiszen a következmények összetettebbek annál, hogy csak a szívére hallgasson. Át kell gondolnia, merre is tart és ehhez melyik utat érdemes választania. Ezzel egyúttal emberek mellett is dönt, hiszen akiket most visszautasít, valószínűleg hosszabb időre eltávolodnak Öntől. Mégsem mérlegelhet ez alapján, hiszen a jövője a tét.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Új kihívásokat keres, de még az irányt sem határozta meg, merre indulna. Így nehéz Önnek ötleteket adni, hol érdemes szétnéznie. Voltak tervei erre az évre, gondolja át azokat, vajon akad-e köztük olyan, mellyel érdemes lenne foglalkozni. A körülmények sokat változtak, így ami elérhetetlennek tűnt akár egy hónappal ezelőtt, mostanra akár már kivitelezhető lehet. Így egyszerre több vágyát is beteljesítheti.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Tele van energiával, használja ki ezt a napot arra, hogy kézbe veszi azokat az ügyeket, melyek számos buktatót hordoznak magukkal. Most az akadályokban is képes felismerni, hogyan fordíthatná az előnyére. Ha másért nem, tapasztaltszerzés szempontjából is érdemes kísérleteznie. Addig úgysem nyugszik, amíg a kívánt eredményt el nem éri, ezért számíthat az sikerekre, melyeket már egyébként is régóta üldöz.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ne rugaszkodjon el a talajtól, szüksége van a biztonság érzésére. Elvesztette szem elől a céljait, ezért keresi a kapaszkodókat. Csak úgy találhatja meg azokat, ha közben ügyel arra, hogy az álmait visszafogja. Most hiába a szépen csengő vágyak, ha a körülmények nem adottak a megvalósításhoz. Márpedig ahhoz, hogy talpra álljon, eredményekre van szüksége, melyekről elmondhatja, hogy Ön egyedül érte el.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Vannak álmok, melyeket nem tud száműzni a gondolataiból. Most is úgy ébred, hogy ezekkel szeretne foglalkozni. Nem feledkezhet meg azonban a kötelezettségeiről, bizonyos eredményeket szolgáltatnia kell, mielőtt elindul a saját útján. Ha összpontosít, ezeket gyorsan elérheti. Megszabadulva a kötöttségektől kezdetét veheti egy új kaland, mely nem csak azért izgalmas, mert ismeretlen területre téved, de sokat tapasztalhat meg önmagáról is.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nehéz döntést kell meghoznia, de nem halogathatja tovább. Legyen bármi is a választása, még nem lép a tettek mezejére, de az első lépéseket már megteheti. A változások, amik várnak Önre a környezetében élőkre is hatással lesznek. Ne csodálkozzon, ha kezdetben ellenállásba ütközik, hiszen míg Önnek volt ideje mindenre felkészülni, addig az érintettek számára ez egy hirtelen bekövetkező eseménynek tűnik.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Számoljon el tízig, mielőtt elmondaná a véleményét. Ez idő alatt persze az nem fog megváltozni, de képes lesz az indulatait elfojtani. A téma érzékenyen érinti, így nem csoda, ha nehezen tud uralkodni magán, azonban az ügynek ez nem használ. Csak akkor tudják lezárni megnyugtató módon, ha képes érvelni, ha nem személyeskedik, hanem a tényeket sorakoztatja fel. A céljaira gondoljon, ne arra, mit veszíthet.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nehéz lesz átlendülni a holtponton, de ha valaki képes erre, az éppen Ön lehet. Hiszen a céljait tartja szem előtt, ez ad erőt a folytatáshoz. Bár valóban újabb akadályok bukkantak fel, melyekre nem volt felkészülve, de nem feledkezhet meg arról, mekkora utat tett már meg idáig. Ez mind semmissé válna, ha most megfutamodik. Ahogy képes rendezni a sorokat önmagában, úgy tér vissza a hite is.