Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Bár a külső szemlélőnek úgy tűnhet, csak az ölébe hullott a szerencse, meg sem dolgozott az eredményekért, ne engedje, hogy ezek a hangok elrontsák az elvégzett munka miatt érzett örömét. Bár könnyedén vette az akadályokat, de ez nem azért volt így, mert nem voltak, hanem megvolt a tudása és a nyugalma ahhoz, hogy csak a céljait tartsa szem előtt és így aztán egyedül is képes volt haladni az úton, amit most az irigyei a szemére is vetnek.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Egy régi vágya ismét feléledt Önben. Egykoron nem volt lehetősége megvalósítani, most azonban minden adott ahhoz, hogy elindulhasson ezen az úton. Elbizonytalanodik, pedig a célok még mindig foglalkoztatják, úgy érzi azonban, hiába valósítaná meg, már nem is okozna akkora örömet, amennyi áldozatot követelne. Gondolja ezt át még egyszer, hiszen nem véletlenül motoszkál Önben még mindig a lehetőség.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Sokan próbálják lebeszélni, Ön azonban csak azokra hallgasson, akik eddig sosem hagyták cserben. Az ő érveiket átgondolva még mindig dönthet úgy, hogy valóban új célokat érdemes keresni, de ha akad köztük olyan, aki felajánlja a segítségét, ne habozzon. Egy olyan elképzelése válhat most valóra, melyet már jó ideje dédelgetett, de valahogy eddig mindig elódázta, mert nem érzett magában elég erőt az első lépésekhez.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Komoly döntést kell meghoznia, de még ennél is fontosabb, hogy a következményeket helyesen mérje fel. Ha ugyanis kapkodva mondja ki válaszát, hosszú ideig fog még azon gondolkodni, mi lett volna, ha… Amikor viszont megszületik Önben a folytatás, zárjon ki minden olyan hangot, ami próbálja mégis más irányba terelni, ragaszkodjon a kialakított álláspontjához. Bármerre is indul, lesznek kétkedők és lelkes kísérők.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Keresse meg a választ először önmagában és csak utána beszélje meg ezt az illetékesekkel. Amíg nincs kialakult véleménye, nem fogja tudni képviselni a saját érdekeit és könnyen befolyásolhatóvá válik. Márpedig ez nem az a kérdés, amiben ne tudná, mi lenne az Ön számára kedvező végkifejlet, már csak meg kell erősítenie annyira önmagát, hogy ezért képes legyen kiállni is, még ha ellentétes irányt is mutatnak.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Míg önmagának nem tud parancsolni, másokat sem irányíthat. Meg kell tanulnia uralkodni az indulatain, ha sarokba szorítanák, onnan érvekkel kikerülni. Amíg dühös, hiába próbálná elfogadtatni magát a környezetében élőkkel, csak ellenállásba ütközik, ugyanis azt érezteti, bizonytalan és még Ön sem tudja, merre tart. Pedig határozott céljai vannak, csak még nem fogalmazta ezt meg úgy, hogy az érthető és követető legyen.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
A bizonytalanságát elsősorban az táplálja, hogy hallgatott azokra, akik nem feltétlenül jót akarnak Önnek. Rosszul választotta meg a segítőit, de most már túlságosan közel engedte magához őket, így nehezen tuja elengedni a kezüket. Túl sok információt osztott meg velük, most pedig attól tart, visszaélnek ezzel. Próbálja most úgy terelni az eseményeket, hogy az irányítást újból magához ragadja és kifürkéssze a valódi szándékaikat.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Több időt szeretne magára fordítani, de ismét csak beleesett abba a csapdába, hogy nem tudott nemet mondani, ezért a feje felett összecsapnak a hullámok. Tudja le azokat a kötelezettségeket, melyek már nem tűrnek halasztást, de újabbakat már ne vállaljon még akkor sem, ha ez nehezére esik. Érzi, hogy közel van a végkimerüléshez, ezért most még időben megállhat, hogy elkerülje a komolyabb bajokat.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
El kell engednie bizonyos embereket, mert csak visszahúzzák. Mindig is fájdalmat okoz Önnek az ilyen döntés meghozatala, most különösen nehezére esik, mert olyanoktól is szeretne megválni, akik régóta Ön mellett vannak, azonban az utóbbi időben már határozottan érzi, hogy nagyon különböző az út, amin járnak. Ha már fejben megszületett a gondolat, könnyebb lesz továbblépni, de még így is túl gyakran tekint vissza.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne égessen fel a háta mögött minden hidat, mert nem tudhatja, valóban jó úton jár-e és nem kényszerül visszafordulni. Éppen ezért ne zárja le végérvényesen a kapcsolatait, egyelőre csak távolodjon el azoktól az emberektől, akikkel nincsenek közös céljai. Így helyet teremtett olyanoknak, akik viszont mostantól a segítségére lehetnek, és hogy utána miként alakul a viszonyuk, már csak Önön múlik.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
A megoldást keresse, ne a felelősöket. Addig ugyanis, amíg nem lábal ki ebből a helyzetből, képtelen lesz továbblépni. Ehhez azonban meg kell találnia a kiutat, ami teljes embert igényel. Vissza kell mennie a kezdetekhez ahhoz, hogy valóban végérvényesen lezárhassa ezt a kínos ügyet, ami időről időre felborította már eddig is az életét. Most ismét napvilágra kerül, de ne bosszankodjon emiatt, igyekezzen egyszer és mindenkorra pontot tenni a végére.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Legyen nyitott és befogadó, új ismeretségek lépnek az életébe. Bár nehezen enged közel magához idegeneket, most egy olyan környezetbe kerül, ahol hamar leveszi az álarcát és gyorsan feloldódik. Bízik az emberismeretében, hogy most sem hagyja cserben és így sokkal bátrabban beszélget, osztja meg a tudását olyan emberekkel, akiket most lát először. Arra azért figyeljen, hogy egy bizonyos határon belülre ne engedje őket.