Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Amikor a véleményét kérdezik, ne csak arra gondoljon, mi is jár a fejében, de vegye számításba a másik fél tudását, lelki állapotát is. Az őszinteség természetesen alapkövetelmény, de a csomagolásra is hangsúlyt kell helyeznie ahhoz, hogy elfogadják mindazt, amit mond. Néha a kerülőút célravezetőbb, mint megkeresni a legrövidebbet, most sem ronthat ajtóstól a házba, mert csak falakba ütközne.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Mielőbb rendezze a sorait, mert addig nem tud továbblépni. A gondolatai elkalandoznak, hiába próbálna a feladataira összpontosítani, a problémáit képtelen kiverni a fejéből. Bizonyos kapcsolatait el kell engednie, mert már több fájdalommal járnak, mint élménnyel, márpedig egyébként is nehezen mozgósítja az energiáit, ha még az ilyen ismeretségeket is ápolni szeretné, csak tovább gyengül lelkileg.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Nem az igazi okokat keresi, egyszerűen csak egy bűnbakot, akin levezetheti a feszültséget. Rövidtávon ugyan ez meghozza a nyugalmat, de a helyzet nem rendeződik. Újra és újra szembesülnie kell azzal, hogy a problémával foglalkoznia kell. Egyszer vegyen egy mély lélegzetet és keresse a valódi megoldást, legyen bármilyen rögös is az út, menjen azon végig. Segítséget már nem nagyon kap, hiszen minden érintett magára hagyja a kezdeti lépései miatt.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Szellemileg friss, ezért elsősorban olyan kérdésekkel foglalkozzon, ahol ezt kihasználhatja. Akár még a fiók mélyén is kereshet olyan feladatokat, amelyek meglapulnak, mert nem szívesen vette kézbe. Most azonban könnyedén jönnek a megoldások, így nem érzi tehetetlennek magát, ha kell, akár egyedül is képes a megfelelő úton a végére járni az ügyeknek. Eredményes és mégis nyugodt nap vár Önre.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Merjen álmodozni, még akkor is, ha tudja, hogy most úgysem léphet a tettek mezejére. Mégis energiákkal tölti fel az, hogy célokat tűz ki maga elé. Közben sem feledkezik meg azonban a kötelezettségeiről, képes helyt állni olyan helyzetekben is, ahol már a feszültség vette át a vezetést. Hatalmas nyugalmával elsimítja a nézeteltéréseket és végül elindítja az érintetteket egy olyan irányba, mellyel valamennyien azonosulni tudnak.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Fordítson nagyobb figyelmet magára, elsősorban a belső hangok sugallta célokat tartsa szem előtt. Lehet, hogy most egy új úton kell elindulnia, de ezzel végre olyan irányt szab az életének, amellyel képes azonosulni és így a felmerülő akadályokkal is könnyedebben birkózik meg. Bár ellenállásba éppen ott ütközik, ahol nem számított rá, mégsem keseredik el, hiszen érzi, hogy most minden a helyére került.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Most nincs szüksége valódi kihívásokra ahhoz, hogy fontosnak érezze magát. Az egyszerű rutin feladatok is tartogatnak annyi nehézséget, amely elegendő ahhoz, hogy hasznosan tölthesse az idejét. Bár fáradtan ébred, végül a lendület elsodorja és sokkal több munkát képes elvégezni, mint gondolta volna a reggeli órákban. Ettől függetlenül ne terhelje túl magát, hiszen nem véletlenül jelezte a szervezete, ideje lenne lassítani.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Legyen erős, hiszen azzal, hogy másokat sérteget csak azért, mert ez pillanatnyi megnyugvással tölti el, még nem lesz végső megoldás a problémáira. Vissza kell vonulnia és átgondolni, mikor tévedt le arról az útról, melyet a sajátjának érzett. Vissza kell oda találnia még akkor is, ha emiatt bizonyos kapcsolataiban szünet áll be, de önmagát nem áldozhatja fel mások kénye-kedve szerint.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Hiába keresi a nyugalmat, ha a környezetében élők feszültsége Önre is átragad. Vonuljon inkább félre, ne akarja a békebíró szerepét betölteni. Hiába is próbálkozna, hiszen hamar elragadja az indulat, ha azt tapasztalja, nem fogadják meg a tanácsait. Márpedig a mélyben olyan ellentétek is lapulnak, melyeket Ön nem ismer, így nem is jelölheti ki azt az utat, amelyet minden érintett hajlandó lenne bejárni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne akarjon a frontvonalban harcolni, hiszen ehhez annyi energiára lenne szüksége, amennyivel most nem rendelkezik. Hamar felőrlődne a csaták során és csak egyre feszültebbé válna. Legyen igazi csapatjátékos, aki követi az utasításokat és próbál békét teremteni a szűkebb környezetében. Ha már csak annyit elér, hogy az egy oldalon állók megtalálják a közös nevezőt, elérte a kitűzött célját, elégedett lehet a teljesítményével.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Miközben tudja, hogy a belső egyensúlyát elveszítette, megpróbálja ezt elrejteni a külvilág elől. A folyamatos álcázás azonban lényeges több energiát emészt fel, mintha félrevonulna és önmagára figyelne. Amíg ugyanis nem keresi meg a válaszokat, egyre nehezebb helyzetekbe sodródik, ráadásul a kötelezettségeire sem képes összpontosítani. Bár most úgy tűnik, menekül, de Ön pontosan tudja, hogy a megoldásokat keresi.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Egyszerre csak egy feladattal foglalkozzon, mert túl fáradt ahhoz, hogy képes legyen megosztani a figyelmét. Inkább vonuljon félre, hogy a külvilágot ki tudja zárni és minden erejével a kötelezettségeire összpontosíthasson. Ha mégis segítséget kérnének Öntől, udvariasan utasítsa el, hiszen még Ön is erre szorulna, ha nem lenne túl büszke máshoz fordulni. Minél gyorsabban végez, annál hamarabb találhatja meg a nyugalmát.