Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Fel kell vennie a lendületet, addig nehéz lesz elhinni, hogy képes a kötelezettségeit elvégezni. Nincsenek nagy akadályok, komoly kihívások, de valahogy mégis nehéz megtenni a kezdő lépést. Bízzon önmagában, hiszen ezen az úton már járt nem is egyszer és még igazán nem is kellett próbára tenni a tudását ahhoz, hogy célba érjen. Talán éppen ezért halogatja a kezdést, mert hiányzik az izgalom, ami hajtaná előre.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Már Ön sem hisz a sikerben, így nehéz lesz erről meggyőzni a környezetében élőket. Márpedig az irányítás az Ön kezében van, így fontos, hogy céltudatosan haladjon előre. Át kell lendülnie a szokásosnak mondható holtponton, ami mindig eléri, amikor hirtelen ne várt akadályok állják az útját. Ahogy mindig, most is képes lesz ezeket leküzdeni, csak erőt kell gyűjtenie ahhoz, hogy továbblépjen.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Csak egy ötletre lenne szüksége, ami átvezetné a nehézségeken. Úgy érzi, egyszerűbb lenne mindent maga mögött hagyni és egy új úton elindulni, bár így az eddig befektetett munka kárba vész. Keressen mégis inkább megoldást arra, hogy folytathassa, amit megkezdett, hiszen a célokat még mindig szeretné elérni. A menekülés nem a megfelelő válasz a felmerült problémára, sokkal inkább egy kis pihenés, a gondolatok más irányba való terelése. Eltávolodva a kérdéstől észreveszi a lényeget.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tekinthet úgy rá, mint balszerencse, de mondhatja azt is, ismét egy olyan helyzet, amiből sokat lehet tanulni. Ez egyben azt is meghatározza, hogyan lesz képes kezelni a felmerült problémát. Lázas, cél nélküli kapkodásba kezd, miközben bosszankodik vagy átgondolja a lépéseit és megpróbál előre haladni, nem visszalépni. Merjen kockáztatni, de tegye azt megfontoltan, hiszen csak így gyűjthet tapasztalatokat.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ne kockáztassa a saját érdekeit csak azért, mert nem szívesen mond nemet egy felkérésre. Mérlegeljen, és ha az új feladatait nem tudja összeegyeztetni a meglévő kötelezettségeivel, akkor álljon a sarkára. Most elsősorban a szavahihetőségét kell bizonyítania azzal, hogy teljesíti a vállalásait, ezt egy esetleges új megbízás ellehetetlenítené. A jó szándék ugyan becsülendő, de mégsem mindenekelőtt való.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Visszatér az önbizalma, de ez ne jelentse azt, hogy megfeledkezik a korlátairól. Szeretné bepótolni az elmúlt időkben visszamondott felkéréseket, de a nap továbbra is csak 24 órából áll. Ezért nem mondhat mindenre igent, de ügyes szervezéssel képes lehet több folyamatot összekapcsolni. Ha ugyanazzal a munkával több célhoz kerülhet közelebb, végül nem támad hiányérzete, hiszen szép eredményeket mutathat fel.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
A tervei nem mindennapiak, így nem is csoda, ha ellenállásba ütközik. Nehéz lesz meggyőzni a környezetében élőket a sikeres végkifejletről, hiszen a terület mindenki számára ismeretlen. Induljon el egyedül, az elszántsága és céltudatossága végül mégis Ön mellé állítja a kétkedőket, hiszen olyan példát állít, amelyet érdemes követni. A kisugárzása egyre erősebb és magával ragadóbb, végül egy szép csapat verbuválódik Ön köré.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Érzi, hogy új célokat kellene keresni, de fáradt ahhoz, hogy ezen komolyabban is elgondolkodjon. Keressen olyan feladatokat, amelyek nem igényelnek túl nagy energia befektetést, mégis számíthat eredményekre. Ez ad ugyanis Önnek biztatást ahhoz, hogy talpon maradjon és megtalálja azt az utat, amely végül kivezeti ebből az átmeneti állapotából. Látnia kell maga előtt, merre megy, így tudja ugyanis azt is felmérni, valóban halad-e előre vagy csak egy helyben toporog.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Úgy képzelte, ez lesz az egyszerűbb út, itt nincsenek olyan akadályok, melyek meghátrálásra kényszerítenék. Most mégis szembesülnie kell azzal, hogy küzdelem nélkül nincsenek eredmények. Bár a nehézségek valóban nem tűnnek hatalmasnak, mégis lassítania kell, ami miatt bosszankodik. Mielőbb győzze meg magát arról, hogy van folytatás, ne engedje, hogy az elkeseredettség vegye át az uralmat Ön felett.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ha már elfogytak az érvei, ne ragaszkodjon tovább a saját véleményéhez. Fel is állhat az asztaltól és választhatja a saját útját és majd az idő eldönti, kinek volt igaza. Bár nem egyedül szerette volna a terveit kivitelezni, mert nem érez magában elég erőt, de a bizonyítási vágy végül megsokszorozza az energiáit. Miközben világossá válik, hogy valóban nem csak egy jó megoldás volt, megtanulja azt is, ne legyen olyan önfejű.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Még Ön sem biztos abban, hogy helyesen döntött, ezért kerülje az olyan helyzeteket, ahol ezt megkérdőjelezhetnék. Induljon el a választása szerinti úton, hogy megtapasztalhassa, valóban képes lesz megvédeni a véleményét. Az eredmények ugyanis a tervei szerint jönnek, és így már nem marad Önben kétség, hogy folytatnia kell, amit megkezdett. A célba érve elmondhatja, megérte a küzdelem, még ha végig volt Önben egy kis félsz.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Olyan kérdésre kellene válaszolnia, ahol nincs jó döntés. Bármerre is indul, nem csak falakba ütközik, de egyúttal megszakadnak bizonyos kapcsolatai. A mérlegelés valódi tárgya már csak az, kik azok, akiknek elengedve a kezét kisebb veszteség éri. Ha végül megszületik Önben az elhatározás, azok a bizonyos akadályok is eltűnnek és végül megtörve ugyan, de határozottan haladhat végig az úton.